konut takas - al evimi ver evini
Mesaj Bırakmak İçin İçin Tıklayın
Giriş yapın veya Kayıt olun Şifremi Unuttum
KULANICI ADI
PAROLA
Gold Üyelik Avantajlarını Görmek İçin Tıklayın İlan Panelinize Gitmek İçin Tıklayın Yeni Takas İlanı Eklemek İçin Tıklayın
Ana Sayfa / Emlak Takas / Konut Takas / Villa Takas / İlan No: 6455

Çanakkaledeki Harika Villam Ankara'da Uygun Konut Veya Dükkanla Takas Olur.

Bu ilana ait resim bulunumadı.
  • Bölge:
  • Çanakkale / Ezine / Tavaklı
  • Expertiz Fiyatı:
  • 225.000 TL
  • Metrekare: 180
  • Yaşı: 8
  • Yatak Odası: 4
  • Salon: 1
  • Banyo: 1
  • Havuz: Site İçinde
  • Özellikler:
  • Adsl İnternet, Bahçeli, Balkon, Beyaz Eşyalı, Deniz Manzaralı, Denize Yakın, Masrafsız, Mobilyalı, Orman Manzaralı, Site İçinde, Temiz Bakımlı, Toplu ulaşıma yakın, Uydu Tv,
Takas Yapmak Istediği İler:
Ankara,
Nelerle Takas Etmek İstiyor:
Konut,
 

Bu ilanın sahibine ait iletişim bilgilerini görebilmek için Gold Üyelik paketine sahip olmanız gerekmektedir.

İlan Güncelleme Tarihi: 13-05-2014

Tavaklı İskelesinde Denizle Ormanın Güzel Buluşmasının En Güzel Örneği Olan Bir Yazlık. Site İçerisinde, Eşyalı Müstakil Dublex, Sitenin Havuzu, 3 Katlı Sosyal Tesisi, Basketbol Sahası Mevcuttur. Kaz Dağları Eteğinde Çam Omaları Arasında (100M Mesafe Yanından Geçerken Site Omandan Dolayı Görünmüyor) Bir Villadır. evden Çıktığınızda Orman İçindeki Yoldan 100M Yürüdüğünüzde Sahile Ulaşmaktasınız.bütün Balkonlar,mutfak,salon Ve Yatak Odası Deniz Manzaralıdır.her Odanın Kendine Ait Balkonu Mevcuttur.bunlara Ek Olarak Salon,mutfak(Barbekülü),ve İkinci Katta Teras Şeklinde Büyük Balkonlar Mevcuttur.her Üç Balkon Da Yine Deniz Manzaralıdır. bulunduğu Yerin En Seçkin Sitesi Olan Maviege Truva Evleri Sitesi İçerisindedir.işim Nedeni İle Yılda 15 Günden Fazla Kullanamadığım İçin Ankarada Bir Yatırıma Dönüştürmek Maksadıyla Satıyorum. ankara'dan Ev, Ve Dükkan İle Takas Yapılabilir.

Tavaklı İskelesinde denizle ormanın güzel buluşmasının en güzel örneği olan bir yazlık.  Site içerisinde, eşyalı müstakil dublex, sitenin havuzu, 3 katlı sosyal tesisi, basketbol sahası mevcuttur. Kaz Dağları eteğinde Çam omaları arasında (100m mesafe yanından geçerken site omandan dolayı görünmüyor) bir villadır.

Evden çıktığınızda orman içindeki yoldan 100m yürüdüğünüzde sahile ulaşmaktasınız.Bütün balkonlar,mutfak,salon ve yatak odası deniz manzaralıdır.Her odanın kendine ait balkonu mevcuttur.Bunlara ek olarak salon,mutfak(barbekülü),ve  ikinci katta teras şeklinde büyük balkonlar mevcuttur.Her üç balkon da yine deniz manzaralıdır.

Bulunduğu yerin en seçkin sitesi olan MAVİEGE TRUVA EVLERİ SİTESİ içerisindedir.İşim nedeni ile yılda 15 günden fazla kullanamadığım için Ankarada bir yatırıma dönüştürmek maksadıyla satıyorum.

Ankara'dan ev, ve dükkan  ile takas yapılabilir.fotoğraflar sahibinden com ilan No.103910716 da var

ÖZELLİKLER İLAN DETAYLARI FOTOĞRAFLAR HARİTA EMAİL FORM
Bu İlana Ait Fotoğraf Bulunamadı.
ÖZELLİKLER İLAN DETAYLARI FOTOĞRAFLAR HARİTA EMAİL FORM
ÖZELLİKLER İLAN DETAYLARI FOTOĞRAFLAR HARİTA EMAİL FORM
İlan Sahibine Mesaj Yazabilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Hemen Ücretsiz Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın. Eğer Zaten Üye İseniz Giriş Yapın.
İlan Sahibiyle İrtibata Geçin
     
* İsim :
* Email :
  Telefon :
  Cep Tel. :
 Teklifiniz :
* Konu :
* Mesaj :
   
     
Unutmayın!

Kötü niyetli kişilere karşı tedbirli olun.

Karar vermeden önce yüzyüze görüşün ve takas işlemini sadece tapu dairelerinden yapın.

Tapudan Takas hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

İyi Şanslar.
2430
 
0.093