konut takas - al evimi ver evini
Mesaj Bırakmak İçin İçin Tıklayın
Giriş yapın veya Kayıt olun Şifremi Unuttum
KULANICI ADI
PAROLA
Gold Üyelik Avantajlarını Görmek İçin Tıklayın İlan Panelinize Gitmek İçin Tıklayın Yeni Takas İlanı Eklemek İçin Tıklayın
Ana Sayfa / Emlak Takas / Konut Takas / Daire Takas / İlan No: 8440

Anahtar Teslimi Malzemeli Taşeron Ve Malzemeli İşçiler Aranıyor

  • Bölge:
  • Ankara / Çankaya / Kızılay
  • Expertiz Fiyatı:
  • 275.000 TL
  • Metrekare: 100
  • Yaşı: 0
  • Yatak Odası: 1
  • Salon: 1
  • Banyo: 3
  • Havuz: Özel Havuz
Takas Yapmak Istediği İler:
Ankara, Çankırı, Çorum, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli (izmit), Sakarya, Zonguldak, Karabük, Düzce,
Nelerle Takas Etmek İstiyor:
Konut, Arsa, Ticari Mülk, Muhtelif Eşya, Kat Karşılığı, Satılıklar,
 
goldcityhouse
Bu ilanın sahibine ait iletişim bilgilerini görebilmek için Gold Üyelik paketine sahip olmanız gerekmektedir.

İlan Güncelleme Tarihi: 27-05-2017

Gold Cıty House kat Karşılığı "hazır Demir,betoncu'larını Ve Arsadan Anahtar Teslimci'leri Arıyor" anahtar Teslimi Malzemeli Taşeron Ve Malzemeliişçiler Aranıyor

GOLD CITY HOUSE


KAT KARŞILIĞI


"Hazır DEMiR,BETONCU'larını ve ARSADAN ANAHTAR TESLİMCİ'leri ARIYOR" 


ANAHTAR TESLİMİ MALZEMELİ TAŞERON VE  MALZEMELİİŞÇİLER ARANIYOR

alacağımız projelerimiz için.ekmeğimizi diğer arkadaşlarımızla paylaşmak isteriz.

şuan hazır iş yok,arsa görüşmelerimiz devam ediyor.değişik illerde 6 arsa proje görüşmelerimiz devam etmektedir.görüşme sonuçlanasıya kadar ekiplerimizi arıyoruz. ekmek paylaşmak güzeldir.hep bana ilkesi yoktur. herkesle bölüşelim,herkeste hak eden ile kazanalım beraber  istediğimizden ilan verdik. arsa alındıktan sonra gerisi kolaydır.zemini hazırlanır." anahtar teslimi herşeyi biz yapıyoruz " diyenlerimize cevap olarak. "sauna,fitness salonu,akıllı daire sistemi,su arıtma,kamelya,havuz,3d zeminleme ,germe tavan,oyun alanları,güvenlik sistemleri bunların hepsi  genelde maliyettir.demir beton  kaba -inceden sonra zorlaşıyor işler,oturup bir hesaplayın isterseniz diyoruz."  sanırım anlaştık bu konuda. sadece işçi aramıyoruz. telefonda yorulmayalım.

NOT: Öncelik Hazır DEMiR,BETONCU lar olacaktır. diğer sistemler hariç kaba-ince,demirden betona elektriğe hepsine talibiz kazanmak istiyoruz ANAHTAR TESLİMİ yaparız diyenlerde arayabilir.inşaat işini yapanlarımız ANAHTAR TESLİMİ sözcüğünü bilirler.bilmeyenler ise aramasın. ve sadece işçi,usta aramıyoruz. varsa yapabileceğin kapasiten anahtar teslimi gelirsiniz paslaşırız,ekmeğimizi bölüşürüz. yormayınnn artık anahtar teslimci değilsen aramayınız. varolun ,sağolun

ANAHTAR TESLİM NEDİR  VE NE TÜR İŞLER YAPILIR (BİLMEYENLER İÇİN) 

BETON,DEMİR,DUVAR

BOYA,ALÇI,SIVA 

KARTONPİYER,ALÇIPAN,SERAMİK,PARKE

SU - ELEKTRİK TESİSATI 

MUTFAK DOLABI,DUŞAKABİN

ODA KAPILARI,ÇELİK KAPILAR

ÇEVRE DÜZENLEMESİ,

(YUKARIDAKİ LİSTEYİ ANAHTAR TESLİMCİLERİN)

demektir ve bunları yapabilecek malzemen var ise anahtar teslimi yaparım der isen ,ekmeği beraber bölüşüp yiyelim der isen arayınız.bol kazançlar dilerim.

sauna,fitness salonu,akıllı daire sistemi,su arıtma,kamelya,havuz,3d zeminleme ,germe tavan,oyun alanları,güvenlik sistemleri bunlarıda biz yapıyoruz. tekrar tekrar yazmamızın nedeni anlamayan abilerimiz,kardeşlerimiz,arkadaşlarımız var ondan dolayı yazdık detaylıca.bu da ekmeği bölüşmektir . adam bana projeyi at gönder diye emir ediyor,yukarıdaki yazıyı iyice okumuyor arıyor,telefonda yoruyor vaktimizi alıyor.işi ben size veriyorum,siz bana iş vermiyorsunuz o açıdan anlayışlı  olalım ., anahtar teslimci taşeron dostlarımız,anahtar teslimci malzemeli işçilerimizde ekmeğimizi bölüşelim diye ilan verdik.bol kazançlar.

KAT KARŞILIĞINDA KİMSE KİMSEYİ ÜZMEZ.ALACAĞINIZ DAİREYİ BİLİRSİNİZ.BİZDE SATACAĞIMIZ DAİREYİ BİLİRİZ....yardımcı olmak amaçlı önce taşeron ve ustalarımızın dairesini satıyor paralarını taktim ediyoruz ve  sonra kendi dairelerimizi satıyoruz. örneğin taşeron ve ustalarımıza kat karşılığı daire verme hesabı aşağıda gibidir.

örneğin o bölgede daire 250bin tl ise ; işi verirken daire satışının %10 u 25bin düşerek veriyoruz işi. daireyi sattığımızda 250bin tl veriyoruz. yani hem m2 bazında kar etmiş ,hemde daire başı 25bin tl kar etmiş oluyorsunuz. hakkınızı fazlası ile almış oluyorsunuz. 

anahtar teslim verme sebebimiz;

sauna,fitness salonu,akıllı daire sistemi,su arıtma,kamelya,havuz,3d zeminleme ,germe tavan,oyun alanları,güvenlik sistemlerini kendimiz yapıyoruz.taşeron ve malzemeli usta şantiyesinde durar işçisine ve işine karışmayınız.bizde kendi işimize bakarız. herkes işini yapmışolur ve ekmeğimizi bölüşmüş oluruz. sanırım artık telefonda fazlaca yormazsınız. normalde kısa yazmıştım.arayıp yoranlar için uzun yazdım. bol kazançlar,iyi günler dileriz. 

gsm: 05427190900

ÖZELLİKLER İLAN DETAYLARI FOTOĞRAFLAR HARİTA EMAİL FORM
ÖZELLİKLER İLAN DETAYLARI FOTOĞRAFLAR HARİTA EMAİL FORM
ÖZELLİKLER İLAN DETAYLARI FOTOĞRAFLAR HARİTA EMAİL FORM
İlan Sahibine Mesaj Yazabilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Hemen Ücretsiz Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın. Eğer Zaten Üye İseniz Giriş Yapın.
İlan Sahibiyle İrtibata Geçin
     
* İsim :
* Email :
  Telefon :
  Cep Tel. :
 Teklifiniz :
* Konu :
* Mesaj :
   
     
Unutmayın!

Kötü niyetli kişilere karşı tedbirli olun.

Karar vermeden önce yüzyüze görüşün ve takas işlemini sadece tapu dairelerinden yapın.

Tapudan Takas hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

İyi Şanslar.
800
 
0.1184