konut takas - al evimi ver evini
Mesaj Bırakmak İçin İçin Tıklayın
Giriş yapın veya Kayıt olun Şifremi Unuttum
KULANICI ADI
PAROLA
Gold Üyelik Avantajlarını Görmek İçin Tıklayın İlan Panelinize Gitmek İçin Tıklayın Yeni Takas İlanı Eklemek İçin Tıklayın
Ana Sayfa / Emlak Takas / Konut Takas / Daire Takas / İlan No: 6723

Yatırımlık Güneykent 3+1 Etrafı Yemyeşil Giriş Katı Kaçmaz

  • Bölge:
  • Kırşehir / Merkez / Güldiken Mahhallesi (Güneykent)
  • Expertiz Fiyatı:
  • 50.000 TL
  • Metrekare: 110
  • Yaşı: 15
  • Yatak Odası: 3
  • Salon: 1
  • Banyo: 1
  • Havuz: Yok
  • Özellikler:
  • Adsl İnternet, Bahçeli, Balkon, Beyaz Eşyalı, Mobilyalı, Site İçinde, Tadilat Gerekiyor, Toplu ulaşıma yakın, Yeni Bina,
Takas Yapmak Istediği İler:
Bursa,
Nelerle Takas Etmek İstiyor:
Konut,
 

Bu ilanın sahibine ait iletişim bilgilerini görebilmek için Gold Üyelik paketine sahip olmanız gerekmektedir.

İlan Güncelleme Tarihi: 01-09-2014

Acil Acil Acil tüm Borcu Ödenmiştir. Kredi Borcu Vs Yoktur. Ciddi Alıcılarla Pazarlığa Açıktır. giriş Katıdır Ancak Bodrum Yada Yarı Bodrum Değildir. Video Ve Fotoğraflardan Da Anlayabilirsiniz. Yeşillik İçinde Önü Açık Ferah Bir Dairedir.

ACİL ACİL ACİL

Tüm borcu ödenmiştir. Kredi borcu vs yoktur. Ciddi alıcılarla pazarlığa açıktır.

Giriş katıdır ancak bodrum yada yarı bodrum değildir. Video ve fotoğraflardan da anlayabilirsiniz. Yeşillik içinde önü açık ferah bir dairedir.

Mutfak ve banyoya dolap vs  yaptırmadık. Evi aldığımız günkü gibi duruyor. Hiç oturmak nasip olmadı. Fiyatı bu nedenle düşük tutuyoruz. İstediğiniz gibi yaptırıp zevkinize göre oturabilirsiniz.

Şu an içerisinde kiracı bulunmaktadır. Yatırım amaçlı olarak da alabilirsiniz. Ev eşyalıdır. Tüm beyaz eşyası vardır. Fotoğraflarda görüldüğü gibi de ev dayalı döşelidir. Bu sayede eşyalı olarak kiraya verdiğinizde daha fazla kira alabilirsiniz. 20-25bin liranızın üstüne kredi aldığınızda bu krediyi kendi kendine ödeyecek bir evdir. Paranızı kısa sürede 2ye katlayabilirsiniz.

Ev doğalgaz kombilidir. Baymak kombi vardır. Yeni takılmıştır.

İki tane balkonu vardır. Biri salon ve mutfak ortak kullanıyor ve bahçeye açılıyor. Diğeri de arkadaki iki odayla ortaklaşa kullanılıyor. 

Videodaki çamaşır makinesinin olduğu yere gömme dolap yaptırabilirsiniz. Ayrıca koridorda yine gömme dolap yaptırabileceğiniz daha büyük bir boşluk da bulunmakta. Burayıda kullanabilirsiniz. Portmanto yaptırabileceğiniz yine gömme dolap yeri vardır kapı girişinde. Videoda bu alanda bir portmanto vardır. Oradan görebilirsiniz.

Ev geniş bir aile için çok uygun. Aldığınızda pişman olmayacağınız bir ev. Resimleri ve videoyu detaylı bir şekilde oluşturup koydum. Aklınızda hiç bir soru işareti kalmayacağına eminim. Yine sorularınız olursa buradan yada telefonla arayarak sorabilirsiniz. 

Takas seçeneği olarak Bursa'da ikamet ediyoruz ve buradan bir ev ile takas düşünebiliriz. Diğer takas seçeneklerini de değerlendirebiliriz.

ÖZELLİKLER İLAN DETAYLARI FOTOĞRAFLAR HARİTA EMAİL FORM
ÖZELLİKLER İLAN DETAYLARI FOTOĞRAFLAR HARİTA EMAİL FORM
ÖZELLİKLER İLAN DETAYLARI FOTOĞRAFLAR HARİTA EMAİL FORM
İlan Sahibine Mesaj Yazabilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Hemen Ücretsiz Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın. Eğer Zaten Üye İseniz Giriş Yapın.
İlan Sahibiyle İrtibata Geçin
     
* İsim :
* Email :
  Telefon :
  Cep Tel. :
 Teklifiniz :
* Konu :
* Mesaj :
   
     
Unutmayın!

Kötü niyetli kişilere karşı tedbirli olun.

Karar vermeden önce yüzyüze görüşün ve takas işlemini sadece tapu dairelerinden yapın.

Tapudan Takas hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

İyi Şanslar.
1649
 
0.0816